Han Joey

Oscar og Joey – december 2019

Vores hanhund ”Flørnæss The Amazing Technicolor Dreamcoat” kaldet Joey er født den 1. august 2019 og er fra Kennel Flørnæss – Webber kuldet. Han er en mørk zobel af amerikansk linje. Hans far er ”Immortal Hero Ponad Wszystko” kaldet Hero, en zobel fra Kennel Ksassi hos Vibeke Midlander og hans mor ”Shelstreams Sava” kaldet Maggie, en tricolour fra Kennel Flørnæss.

Webber kuldet 8 uger gammel

DKK stamtavle for Joey.

Som hvalp har han fået SL (særdeles lovende) på DKK udstilling/skue for en hvalp, som kommer tæt på den ideelle standard. BIK (bedst i klassen, hvalp) og BIR (bedst i racen, hvalp) er tilstrækkeligt.

Joey 8 uger gammel

Joey er udstillet på DKK udstilling i Fredericia i februar 2020 til SL og BIK (hvalp) af svensk dommer Camilla Carlson med bedømmelse som: “6 måneder, uldig med bra længd, vackert øgon som har fin form mørk farve, bra bet og tænder, noget fremskudt i sin skuldre, bra benstamme, rør sig let, fotsat lycke til fremtiden, bra temperament”.

Joey er udstillet på DKK skue i Århus i januar 2020. Joey er bedømt af dansk dommer som SL, BIK (hvalp) og BIR (hvalp) med: “5 mdr. baby han, fine proportioner, velsatte ører, korrekt bid, acceptabel hals, velsat og korrekt båret hale, passende udvikling i krop og pels, korrekte bevægelser”.

Joey er udstillet på DKK skue i Spøttrup i november 2019. Joey blev bedømt af dansk dommer, Hanne Leine som SL og BIK (hvalp) med: “Yndig baby med fine proportioner og veludfyldt krop for alderen, yndigt hoved hvor stoppet er placeret korrekt, og næsepartiet ikke er for spidst, smukke øjne og øre, dejlig hale og overlinje, velbåret hale, normalebevægelser og vinkler, er ganske uimponeret over ringen, pelsen passer til alderen”.

Joey har delt ejerskab mellem Kennel Flørnæss og Anette i Aalborg, hvor han bor (udstationeret).

Joey er testet for CEA (øjenlyst) – fri uden anmærkninger.

Joey er trukket ud af avl