DKK aftale

En hundehvalp skal være mindst otte uger, før den må flytte til sit nye hjem. Dansk Kennel Klub (DKK) anbefaler 10 uger og 12 uger er ikke unormalt i udlandet. Vi siger normalt mellem 8 og 10 uger.

Hvalpene stambogsføres i DKK. Stambogen er dit bevis på, at hvalpen er raceren. Alle hunde skal registreres i Dansk Hunderegister.

En sheltiehvalp koster typisk 14.000 kr., men kontakt os for mere information. Reservationsgebyr ved aftale om køb udgør 4.000 kr. og restbeløbet afleveres, når du henter hvalpen.

Vi anvender en DKK købsaftale og vi har nogle tilføjelser for at sikre hvalpen et sund og godt hundeliv med aktivitet, træning og pleje, som vi lægger stor vægt på.

Når du henter dit nye familiemedlem, får du stambogscertifikatet udleveret sammen med hvalpen. Ejerskiftet sker elektronisk fra os og du modtager det direkte fra DKK med posten. Vores hvalpe er vaccineret, chippet, 3 x ormekur, øjenlyst og DKK stambogsført. Sammen med hvalpen få du stambog, pas, hvalpefoder til de første dage og en hundepakke med en masse gode ting.

Se video om hvor meget en hvalp kan lære