Vores hunde

Vi bor på en nedlagt landejendom med masser af plads, frisk luft, marker og mange muligheder.

Familien består af Trine og Martin og en børneflok med voksne og små børn. På gården er der altid aktivitet med hunde, venner, gæster, kunder og børneleg.

Vi udsætter hvalpene for en masse forskellige lyde og oplevelser, så de er bedst muligt klædt på til en hverdag langt væk fra deres mor.

Trine og Martin er opvokset med mange forskellige hunde såsom Cocker Spaniel, Golden Retriever, Schæfer, Amerikansk Springer Spaniel, Cavalier King Charles Spaniel og blandingshunde. Vores fælles kærlighed er faldet på Sheltien.

Kennel Flørnæss har kennelmærke fra DKK og Trine er uddannet opdrætter under DKK og har den lovpligtig hundeholderuddannelse under DKK.

Vi dyrker ringtræning (udstilling), Pack Bonding og agility, men vores hunde er også hygge-hunde, der elsker at putte og blive nusset med.

Vi har ofte andre hunde i hjemmet fra andre kenneler og fra familiemedlemmer med andre hunde. Vi arbejder tæt sammen med andre Sheltie kenneler for at skabe sunde og afbalancerede hunde gennem prægning og socialisering.