Tæve Solveig

Vores tæve ”Shellove Sort Sol” kaldet Solveig er født den 7. november 2018. Hun er en lille tricolor af amerikansk linje. Hendes far er ”Bermarks Rain man” kaldet Dustin en zobel fra Bermarks i Sverige (Ulla Bergh-Persson) og hendes mor ”Shellove Honey Nut” er en mahogni zobel fra Kennel Shellove (Hans Iver Staugaard) .

DKK stamtavle for hunden

Som hvalp har hun fået flere SL (særdeles lovende) på DKK udstillinger/ udstillinger for en hvalp, som kommer tæt på den ideelle standard.

Solveig er udstillet på DKK udstilling i Bjæverskov marts 2019 og blev bedømt af svensk dommer, Tomas Rohlin som SL: “4½ måned gammel, meget feminin, feminint skåret hoved, tilstrækkelig næseparti og underkæbe, skal blive mere flad i skalle, meget mørke og tilstrækkelige mandelformede øjne, god størrelse på ørerne, men lidt ustabile i dag, god proportionalitet i krop, skal ønske lidt mere af hende, mere hals, meget god benstamme og brystkasse.”

Hendes forældre er sunde hunde og derfor forventer vi også at hun bliver en sund alvstæve med et godt temperament. Hun er testet for CEA (øjenlyst) – fri uden anmærkninger